joi, 29 decembrie 2022

În prag de noul an


Anul care a trecut ne-a dăruit multe minute, clipe minunate dar și mai puțin plăcute ca să putem aprecia și mai mult acele clipe de neuitat.
Precum este tradiția în prag de an nou le trimitem felicitări celor dragi, cu urări de bine prosperitate și sănătate.
Iată-ne din nou la finalul acestui an și în pragul noului an, iar după datină și rit vă dăruim câteva gânduri bune din suflet pentru sufletele voastre.
Fiecare zi reprezintă un nou început, o nouă mică viață. De noi depinde dacă profităm de acele unice momente ce ni se oferă sau le lăsăm să treacă cu nepăsare.
Privește spre oportunitatea ce ți se ivește și nu înceta să iubești, pentru că ori cât de dureroase sunt experiențele iubirii, pătrunde în iubire fără teamă, fără să eziți, pentru că cei care nu sunt capabili de iubire vor deveni aidoma majorității oamenilor blocați în ego. Viața nu va mai fi un râu care curge spre ocean ci va deveni o mlaștină.
Pierderile ne vor ajuta să prețuim ceea ce avem, iar gustul înfrângerii face ca victoria să fie atât de dulce.
Cel mai indicat ar fi să învățăm din greșelile altora, pentru că viața este prea scurtă să le facem noi înșine pe toate.
Este mai bine să dai greș încercând să faci ceva bun decât să excelezi în a nu face nimic.
Un diamant știrb este mult mai valoros decât o piatră perfectă.
Totodată nu-ți lăsa visele să piară, dacă visele mor, viața nu este altceva decât o pasăre cu aripi rupte, care nu mai poate zbura.
Visele cât și muzica dau suflet universului și aripi gândirii, avânt închipuirii, înălțând sufletul către tot ce este frumos și bun.
Trăiește viața fără frică, înlătură obstacolele din calea ta. Numai așa vei trăi la intensitate maximă fiecare clipă.
Norocul este doar al tău chiar dacă consideri că nu l-ai cunoscut. Norocul te cunoaște și nu te părăsește niciodată. Fiecare are partea lui mai devreme sau mai târziu va găsi ceea ce este destinat să fie a lui.
Dacă vrei să vezi departe trebuie să urci cât mai sus și numai așa vei vedea foarte departe.
Un lucru foarte important ar fi că gesturile mici aparent fără mare importanță pe care le facem, le spunem în timp ce ne urmăm calea au de fapt cea mai mare importanță în viață.
Un gest frumos poate lua povara umerilor obosiți pe lungul drum al vieții.
O vorbă bună poate îndulci inima chiar și fie ea din piatră, precum o ploaie de vară astâmpără setea florilor.
Vei fi uimit câtă bucurie țâșnește din gesturi, lucruri mici dar dăruite din suflet și cu multă dragoste.
În acest nou an să fie un nou început pentru ceva mai bun.
Impuneți și fă-ți timp în a face ceva împreună cu iubita, iubitul, soțul, soția sau chiar pentru tine ceva unic, ceva să îți umple inima de bucurie zi de zi.
Redescoperiți-vă unul pe celălalt și fiți sinceri unii cu alții în a vă spune ce vă face cu adevărat fericiți. Încercați să vopsiți cu toate culorile vieții și obțineți o capodoperă unică.
În acest nou an vă dorim să găsiți puterea să treceți cu ușurință peste acele obstacole prin care ați încercat să faceți ceva dar nu va reușit, pentru tot ce ați construit dar s-a ruinat și pentru tot ceea ce ați căutat în zadar dar nu ați găsit.
Acesta este anul în care trebuie să credeți într-o minune. Să credeți în forțele proprii, să gândiți pozitiv, să nu vă lăsați bătuți. Numai așa veți reuși să obțineți tot ceea ce doriți să obtineți de la viață.
Viața este o comedie ciudată ce amestecă simțurile, durerile cu bucuriile și zâmbetele cu lacrimile.
Nu în ultimul rând vă dorim să cunoașteți rostul celor două cuvinte întotdeauna și niciodată. Să fiți fericiți întotdeauna și să nu cunoașteți tristețea niciodată.
Un An Nou Fericit Tuturor!!!


Niciun comentariu: