vineri, 6 martie 2020

Curajul și prostia umană


Oamenii curajoși se remarcă prin felul în care se exprimă, se comportă în orice situație. Nu se dau în spate de la nici o greutate. Uneori sunt poate prea sinceri și direcți asta bineînțeles depinde de caracterul fiecăruia în parte.
Sunt capabili să mute munți cu voința lor de fier și nu ezită să își pună în plan visele, idealurile și țelurile. Uneori sunt prea exigenți chiar și cu sine însuși. Au puterea să ierte, dar nu uită. Dacă cineva le-a subminat încrederea prin orice fel, ei nu vor mai avea încredere în acea persoană, chiar dacă vor păstra o legătură strânsă.
Ei procedează corect indiferent cât de mare ar fi răspunderea. Nu asculta de bârfe neîntemeiate, dacă nu sunt și dovezi clare sau martori să susțină un zvon.
Au o inteligență prin felul în care ei observă, cercetează mai apoi acționează! Nu îi sperie nimic, sunt curajoși și sunt într-o continuă dezvoltare atât intelectuală cât și psihică. Curajul mai înseamnă și felul în care știi să depășești anumite greutăți și lecții date de viață. Să știi să te cunoști, să știi care îți sunt limitele, să cunoști un pic de psihologie, să poți să estimezi cu cine faci echipă bună și cine sunt cei pe care îi ții la distanță și le urmărești orice mișcare, să nu îți submineze relația pe care o ai cu cei dragi ție.
Oamenii lași și invidioși sunt cei care nu reușesc să se afirme în societate, cei care îș-i construiesc imaginea de om întreg, prin planuri diabolice de subminarea credibilității altora, punând bețe în roate în tot ceea ce faci și nu va ezita ca să-și atingă scopul, să intre în jocuri murdare acuzând în stânga și în dreapta și născocind minciuni să pară cel mai curajos dintre toți. Acești oameni sunt cei care manipulează oamenii cu caracter slab, manipulându-i pe aceștia după placul lor atât în societate cât și în orice relație interumană.
Dacă ai noroc de un asemenea om în preajma ta, cu siguranță îți va face un calvar viața pe motiv că dacă el nu este fericit nici tu să nu fii. Sunt capabili să inventeze povești, bârfe despre tine ca să facă râcă în cercul de prieteni, în viața ta personală. Dacă tu ai prieteni, fii sigur că îi va întoarce la un moment dat împotriva ta și totodată sunt capabili să vrea să-ți distrugă atât viața de cuplu cât și cea de familie.
Acești oameni nu au curajul să se măsoare cu tine prin corectitudine, reușită și caracter. Acești oameni au o minte diabolică și nu le va sta nimeni și nimic în cale să îți facă ție rău. Dacă nu ești mai prost ca ei și să-i recunoști ca lideri, sunt capabili să te ungă cu noroi să susțină lucruri false despre tine, numai să nu pari în ochii celorlalți mai mult decât ei.


Niciun comentariu: