vineri, 30 decembrie 2022

Urare de noul an


Anul care tocmai a început să ne aducă prosperitate, bucurii, sănătate și nu în ultimul rând satisfacții pe toate planurile.
Fiecare dintre noi atunci când pășim în Noul An ne dorim ca anul care tocmai a început să fie mai generoasă cu noi, să fie un an mai pașnic, iar oamenii să fie mai buni nu numai cu ocazia sărbătorilor și să ne amintim de cei apropiați și în restul zilelor din an.
Să fim mai sinceri, mai înțelegători, să încercăm să facem mai mult bine chiar dacă acest lucru necesită un efort mai mare.
Să ne iubim mai mult, pentru că fără iubire nu putem face nimic. Fără dragoste devenim mai sumbrii, mai închiși, retrași în ego.
Să învățăm să iubim oamenii și să folosim lucrurile și nu invers să iubim lucrurile și să folosim oamenii!
Să ne străduim împreună pentru o lume mai bună, pentru că numai uniți putem face ceva atât pentru noi cât și pentru viitorul copiilor noștri.
Nu putem aștepta ca altcineva să acționeze în locul și în interesul nostru fără ca măcar să mișcăm un deget. Este ca și cum ne-ar fi foame și am aștepta ca mâncarea să cadă din cer fără să muncim pentru ea!
Trebuie să punem capăt răului și acest lucru numai împreună vom putea reuși acționând fiecare cu corectitudine fără să ne lăsăm prost influențați sau amestecați în lucruri necurate care nu ne va duce pe drumul cel bun.
Să ne dorim cu fiecare moleculă din corpul nostru binele, să dăm exemplu pozitiv și numai făcând bine se ajunge la bine chiar dacă la început primești doar rău drept răsplată.
Să ne respectăm unii pe alții pentru că oferind respect primești respect!
Să fim sufletiști, milostivi și mai atenți cu semenii noștri care sunt în suferință și nu numai.
Să nu fim invidioși și să ne ajutăm unii pe alții.
Aceste simple gesturi vor duce la o schimbare radicală în viața de zi cu zi, iar faptul că faci bine te umple cu o energie pozitivă dându-ți nu numai liniște sufletească ci și o stare de bine.
Binele făcut viața ți-l va răsplăti înzecit pentru că afecțiunea, atenția și păsarea nu costă nimic și de multe ori o vorbă bună face cât zece mii de cadouri făcute.
Gesturile mici sunt ceea ce avem nevoie în viața noastră pentru că aceste gesturi aparent banale și pentru unii fără rost ne umple cu bucurie zilele. Acordând atenție, păsare, înțelegere și timp din timpul nostru este mai mult decât ne putem imagina vreodată.
De aceste lucruri avem nevoie să avem un an mai bun, mai fericit și cu satisfacții maxime!
Vă dorim un călduros LA MULŢI ANI!!!










Niciun comentariu: