sâmbătă, 1 februarie 2020

Spiritul Crăciunului


Luna Decembrie este luna care aduce cu el spiritul sărbătorilor, prin care ne umple pe fiecare dintre noi cu ceva magic, supraomenesc.
Nu numai că devenim mai buni dar ne gândim la cei apropiați mult mai mult ca în restul anului prin faptul că nu suntem hotărâți, ce surpriză sau cadou să le oferim ca gest de afecțiune, iubire ce le-o purtăm.
Colindele răsună peste tot.
Faptul că se apropie sărbătorile de iarnă se poate resimți atât în magazine cât și pe străzi. Totul fiind împodobit cu beculețe luminoase, cu betele sclipitoare, globuri și instalații electrice.
Totdeauna așteptam cu mare drag aceste sărbători, iar după părerea noastră sunt cele mai frumoase sărbători din an.
Majoritatea dintre cei plecați peste hotare își fac rezervări din timp și se întorc la cei dragi acasă. Sunt cele mai frumoase momente, iar faptul că cei dragi se adună și familia se întregește ceea ce aduce cu sine bucurii și speranțe de mai bine.
O stare de bucurie umple sufletul tuturor și nu în ultimul rând bucuria nașterii Mântuitorului nostru Isus Hristos.
Zilele libere dau prilej ca familiile să aibă ocazia de a petrece mai mult timp alături de cei dragi.
Prietenii și apropiații se vizitează, sau se felicită chiar printr-o simplă urare atât de Crăciun cât și de Anul Nou!
Copii primesc cadouri de Moș Nicolae, cât și de Moș Crăciun iar acest fapt îi bucură nespus de mult datorită faptului că sunt cele mai frumoase cadouri primite din an!
Bradul împodobit ocupă loc de cinste în fiecare casă, iar copii nu se mai satură să privească atât globurile multicolor cât și beculețele din instalația electrică.
Bomboanele de pe pom sunt deliciul ce întregește bradul. Atmosfera devine una de bucurie în fiecare cămin, uitând pe moment de grijile de zi cu zi.
Vacanța dintre sărbători dă prilej copiilor să se bucure nu numai de brad cât și de cadouri și de zăpadă, săniuș sau patinoar.
Este o satisfacție și bucurie să construiască fiecare după imaginația și închipuirea lui un om de zăpadă, care dacă au noroc de temperaturi scăzute v-a rezista mai mult timp.
Ce am observat este faptul că majoritatea oamenilor sunt mult mai fericiți în această perioadă datorită faptului că spiritul sărbătorilor plutește în aer aducând zâmbete pe chipul fiecăruia dintre noi și bucurie în sufletele noastre.
Și nouă ne plac cel mai mult sărbătorile de iarnă, care ca prin farmec aduce magie atât în casele noastre cât și speranța a unui an mai îmbelșugat, cu multe realizări, sănătate și împlinirea tuturor dorințelor!
Cu această ocazie vă dorim Sărbători Fericite și un călduros La Mulți Ani tuturor!!!




Niciun comentariu: