miercuri, 13 mai 2020

Zâmbetul


Ne-am gândit să scriem despre un lucru nesemnificativ pentru unii dar foarte important în viaţa de zi cu zi, de exemplu despre zâmbet, despre care nimeni nu scrie şi nu îi dă importanţă.
În ziua de azi rar se întămplă să vezi oameni zâmbind.
Un zâmbet îţ-i face ziua mai frumoasă.
Atunci când primeşti un zâmbet şi tu involuntar zâmbeşti .
Nu te costă nimic şi totuşi e eficientă,  zâmbeşte.
Această metodă porneşte din inima omului , este vorba de zâmbetul care vine dintr-o pace interioară, din bucuria unei inimi bune. Zâmbetul îl face mai frumos pe fiecare om.
Zâmbim pentru că suntem fericiţi, dar zâmbetul în sine ne face totodată să ne simţim fericiţi.
O zi în care nu zâmbim este o zi pierdută.
În fiecare secundă pe care o petreci în supărare sau tristeţe este o secundă pe care nu o mai primeşti înapoi aşa că zâmbeşte, nu uita că fericirea ta e pe primul loc.
Zâmbeşte chiar dacă ai o mie şi una de motive să plângi, tu să ai o mie şi două motive să zâmbeşti că nu şti nici-o dată cine s-ar putea îndrăgosti de zâmbetul tău.
În marea majoritate a cazurilor se dă atenţie articolelor despre politică, bârfe despre vipuri şi interlopi, doar pentru audienţă nu şi articolelor despre viaţa despre ce ne face cu adevarat să fim mai buni, mai fericiţi.
Viaţa este o mare scenă depinde doar al cui rol îl preferi, celui veşnic posomorât pentru care viaţa mereu este gri şi negru, sau celui care găseşte chiar şi în zilele sure sau negre nuanţe de roz.
Chiar dacă eşti trist că nu se întâmplă nimic nou şi dacă ai senzaţia că fiecare zi e la fel nu uita că soarta e zgârcită câteodată, lucrurile bune nu vin, trec zile săptămâni şi dintr-o dată ai mai mult decât ţi-ai dorit.
Nu uita niciodată că cineva drag te aşteaptă şi te acceptă cum eşti tu indiferent de cine ce spune. Nu uita că eşti special, nu uita să zâmbeşti în fiecare zi!


Niciun comentariu: