joi, 30 ianuarie 2020

Femeia puternică


De multe ori auzim această afirmaţie că o femeie este puternică.
Dar nu toate reuşesc acest lucru. Este foarte dificil şi greu ca indiferent de greutăţile ce ţi le rezervă viaţa să rămâi în picioare, sau să cazi în picioare la fel ca o pisică.
Uneori dacă ai senzaţia că viaţa prin greutăţile ei a dat cu tine de pământ trebuie să ai curajul şi puterea să te ridici şi să o iei de la capăt.
După cum ştim viaţa ne oferă foarte multe suişuri şi coborâşuri.
De multe ori avem impresia că este chiar ne dreaptă şi ne mirăm cum reuşim să avem totuşi puterea să facem faţă şi să o luăm de la capăt din nou.
Multe femei ar renunţa la primele greutăţi şi aici mă refer la viaţa de cuplu.
În ziua de azi rar mai găseşti o persoană care să aibă nu numai puterea, dar şi voinţă să lupte acolo unde altă femeie demult ar fi renunţat!
O femeie puternică este iubitoare, răbdătoare şi de cele mai multe ori pe dinăuntru de şi urlă de durere nu lasă să se vadă acest lucru.
Este ca o auto apărare prin felul că nu afişează tot ce simte.
Ştie că nu se poate confesa oricui pentru că dacă nu trăieşti şi tu la fel cu o asemenea intensitate tot ceea ce se întâmplă, nu ai cum să înţelegi aceste simţiri, trăiri.
Ba chiar în loc de înţelegere ştie că nu va primi un sfat bun ba chiar alţii au o anumită satisfacţie prin faptul că treci prin momente dificile şi riscă să se uite chiar ciudat la ea.
Aceste femei puternice la prima vedere par mai distante, mai reci, misterioase chiar.
Zilele sunt precum o ruletă rusească, nu şti în momentul în care te trezeşti ce îţi oferă acea zi.
Ele ştiu foarte bine ce vor de la viaţă şi totdeauna găsesc o rezolvare pe moment în orice situaţie.
Întotdeauna se descurcă şi găsesc o portiţă din ori ce împrejurare şi rezolvă totul cu succes.
Dar din păcate în urma trăirilor şi a experimentelor neplăcute de la viaţă vor deveni nişte psihologi experimentaţi şi vor tălmăci fiecare cuvânt în sine analizând mesajul şi vor urmări inclusiv fiecare gest în parte şi devenind astfel chiar pesimiste în ceea ce priveşte relaţiile interumane.
Va vedea dincolo de acel mesaj şi va observa chiar dacă nu va zice nimic, dacă acele cuvinte sunt spuse din suflet, dacă minţi sau dacă pur şi simplu eşti corect, direct prin ce afirmi.
Din acestă cauză nu va avea nici prea mulţi prieteni, pentru faptul că nu va îngădui să fie manipulată de oameni cu cuvinte false şi minciuni.
Cel mai câstigaţi sunt persoanele care sunt directe, sincere, pentru că de şi este foarte greu mai repede acceptă un adevăr dureros decât o minciună frumos ambalată.
Nu lasă să o citească ori cine şi nu lasă să se vadă, de ce insuşiri este înzestrată de la viaţă.
Deci prin acest fapt este mai mult decât pare la prima vedere!


Niciun comentariu: